Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Робоча зустріч

Дата: 11.09.2023 15:43
Кількість переглядів: 80

Фото без опису Відбулась зустріч начальника Великомихайлівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Дмитра Голіченка  з секретарем Великомихайлівської  селищної ради Юрієм Тишлером та з заступниками селищного голови. В ході зустрічі начальник ДПС повідомив, що Законом відновлено відповідальність суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», зокрема: з 1 жовтня 2023року у разі встановлення контролюючими органами факту не проведення розрахункових операцій через РР/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції, передбачені п.1, ст.17 Закону. Умовою дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО є реєстрація РРО/ПРРО в контролюючому органі. Форми для реєстрації ПРРО та інструкції щодо їх заповнення знаходяться на сайті Державної податкової служби у банері Програмні РРО. Також Дмитро Голіченко повідомив про зміни в розмірах штрафних санкцій за порушення використання реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій на період з 01 серпня 2023року по 31 липня 2025року але не пізніше ніж до дати припинення або скасування воєнного стану на території України, застосовуються у таких розмірах:

  • 25 відсотків вартості проданих з порушенням товарів (робіт, послуг)- за порушення, вчинене вперше;
  • 50 відсотків вартості проданих з порушенням, встановленим цим пунктом, товарів  (робіт, послуг)- за кожне наступне вчинене порушення.

Було обговорено  питання щодо наповнення місцевого бюджету Великомихайлівської ОТГ за рахунок повноти нарахування та сплати земельного податку з фізичних осіб та мінімального податкового зобов’язання за 2022 рік. Заступник селищного голови повідомив, що працівниками громади ведеться постійна робота по боротьбі з боржниками.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь