Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Інформаційний захід

Дата: 26.07.2023 14:00
Кількість переглядів: 71

 Фото без опису26.07.2023 року відбувся інформаційний захід щодо грантових програм «єРобота: Своя справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя» за участю селищної голови Людмили Чебан, її заступників та старост Великокомарівського, Гребениківського, Комарівського, Новоолександрівського, Новопетрівського, Новоселівського, Полезненського, Соше – Острівського, Стоянівського округів.

Заступник директора – начальник Великомихайлівського відділу Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Антоніна Дикуненко разом з керуючою філією АТ«Ощадбанк» Оленою Рагуліч детально ознайомили присутніх з умовами, вимогами та процесом отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

До того ж, селищна голова Людмила Чебан підтримала впровадження програм із залученням мешканців громади щодо участі в державній грантовій програмі «єРобота».

Крім того, Антоніна Дикуненко розповіла присутнім про інші активні програми зайнятості, а саме : компенсація єдиного внеску за працевлаштування на новостворене робоче місце, компенсація 50% заробітної плати за працевлаштування пільгової категорії громадян за направленням служби зайнятості, можливість безоплатного здобуття нової професії завдяки програмі «Ваучер» та здобуття робітничих професій на базі Одеського ЦПТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь