Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

До уваги керівників підприємств, установ та організацій ОТГ!

Дата: 13.07.2023 16:15
Кількість переглядів: 64

Фото без описуВідповідно до вимог п.7 Порядку організації а ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року №1487, Головним управлінням персоналу Генерального штабу Збройних сил України погоджено програми підготовки персоналу, відповідального за організацію та ведення військового обліку для певних навчальних закладів.

Серед навчальних заладів, що ортимали затверджену програму від Гнштабу ЗСУ: Приватне акціонерне товариство «Вищий навчальний заклад» «МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ» (МАУП), якому погоджено навчальну програму «ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ В ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕРЖАВНИХ ОРГАНАХ, НА ПІДПРИЄМСТВАХ, В УСТАНОВАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ». МАУП спільно з ТОВ «ОНЛАЙН МЕДІА ГРУП» (проєкт «КАДРОВИК.ЮА») за підтримки Всеукраїнської асоціації кадровиків набирають групи для навчання, тому розробили спеціальну пропозицію щодо проходження навчання та підвищення кваліфікації.

Так, окрім навчання, яке проходитиме дистанційно, учасники мають можливість отримати індивідуальні консультації та підтримку від експертів упродовж всього періоду навчання (курс розрахований на 120 год.).

Реєстр учасників ведеться за посиланням:

https://forms.gle/rgodyGDgLfGF827LA -  Реєстраційна форма >>>

Документи на оплату додаються за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/14X_5GAxHBidR3wM7DtspwLowY2nDx6PJ-8WAlvuG18c//export?format=pdf&includes_info_params=true

 

За детальною інформацією звертатися до координатора проекту

 Войтович Євгенії 0 (800) 219-977, (063) 590-97-54 kadrovik.v.oblik@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь