Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

"Укрпошта" проводить масштабну кадрову оптимізацію

Дата: 05.07.2023 16:09
Кількість переглядів: 54

Фото без описуУкрпошта реалізує реформу системи з обслуговування клієнтів, яка передбачає скорочення штату у відділах поштової компанії тобто скорочення листонош.

Сьогодні відбулася зустріч селищного голови та представника Укрпошти щодо роботи  відділень Укрпошти на території нашої громади, а саме у Гребениківському та Великокомарівському старостинських округах.

«Проблема навіть не у тому, що люди залишаться без роботи, а в тому, що це буде повний хаос. Пенсіонери, недужі люди, які оплачували комунальні платежі через листоношу, масово звертаються  до адміністраторів чи старост громад. І так відбувається  не лише в нашій області, а по всій Україні»

Селищною радою було направлено лист до голови Роздільнянської Військової  адміністрації щодо розв’язання  даного питання та до керівництва Укрпошти з проханням переглянути стратегію нової реформи та, за можливості, не скорочувати листонош. На жаль  селищна рада не в змозі вплинути на реформу, але сподіваємося, що відділення будуть працювати й надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь