Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Всесвітній день донора крові.

Дата: 14.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 56

Фото без описуЩороку 14 червня країни всього світу відзначають Всесвітній день донора крові. Ця подія — це привернення уваги громадськості до питання про потреби людства в безпечній крові та її компонентах або препаратах, і висловлення подяки донорам крові за те, що вони здають кров і допомагають рятувати життя людей. Донорська кров — це цінний ресурс, як при плановому лікуванні, так і при наданні невідкладної допомоги. Завдяки їй пацієнти з небезпечної для життя патологіями можуть жити довше і мати більш високу якість життя. Донорська кров також може бути необхідна при складних медичних і хірургічних процедурах. Переливання крові має життєво важливе значення при лікуванні поранених в умовах надзвичайних ситуацій будь-якого типу (природні катастрофи, аварії, збройні конфлікти і т.д.) і грає найважливішу роль при наданні акушерської та перинатальної допомоги.

Служба крові є однією з основних складових ефективної системи охорони здоров’я.

В цей день мільйони людей завдячують своїм життям тим, кого вони можуть ніколи не зустріти - донорам, які здають свою кров добровільно і без будь-яких винагород.

З нагоди Всесвітнього Дня донора висловлюємо подяку та вітаємо всіх, хто здає кров заради здоров’я чи порятунку життя інших людей. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя і наснаги.

Ми цінуємо ваш внесок у відновлення здоров’я наших співгромадян і сподіваємось, що цей рік буде успішнішим, і до такої благодійної справи, як донорство, долучиться більше свідомих донорів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь