Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

ЩОДО ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ

Дата: 12.05.2023 15:14
Кількість переглядів: 77

  9.05.2023 року при Великомихайлівській селищній раді за присутності заступника селищного голови, спеціалістів  служби у справах дітей, поліцейського офіцера громади з батьками дітей, які були причетні до протиправної поведінки на стадіоні, було  проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду щодо належного  виконання батьківських обов’язків, створення належних умов для проживання, навчання, фізичного, духовного і морального розвитку дітей,  ознайомлено з ст.11, ч.1 ст.12 Закону України «Про охорону дитинства», ч.з ст.150 Сімейного кодексу України. Відносно  батьків поліцейським офіцером громади складено адміністративні протоколи відповідно до ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 З дітьми була проведена бесіда щодо належної поведінки в громадських місцях та недопущення в майбутньому подібних випадків,  складено відповідні протоколи бесіди.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь