Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Отримали гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 18.10.2022 16:58
Кількість переглядів: 162

Фото без описуФото без описуНа території нашої громади проживають 167 внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нас безпосередньо із зони активних бойових дій. Всі вони потребують нашої з вами підтримки та уваги, адже дуже не легко розпочинати нове життя на чужині з нуля.

18 жовтня 2022 року з гуманітарною допомогою саме внутрішньо переміщеним особам до нас завітали представники Громадської організації «Десяте квітня», партнери агентства ООН у справах біженців на чолі з консультантом з суспільно політичних питань Апостоловою Оленою Петрівною.

Внутрішньо переміщені особи отримали гуманітарну допомогу у вигляді постільної білизни, рушників, ковдр, подушок, посуду та ліхтарів.

Щиро вдячні президенту організації Курочкиній Марині Володимирівні за партнерство. Для добрих справ не потрібно мати надзвичайних вмінь та навичок, а лише бажання, любов, розуміння і небайдужість до інших.  Дякуємо за теплоту сердець, підтримку і гуманітарну допомогу.

Робімо добро один одному, а особливо тим, кому сьогодні найскрутніше. Адже, коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь