Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Міжнародний день чистих берегів

Дата: 26.09.2022 12:39
Кількість переглядів: 123

     Фото без опису   З метою привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об’єктів, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної свідомості громадян щороку у треті вихідні вересня проходить масштабна екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів» (International Clean Beach Day), яка започаткована у 1986 році і з кожним роком набуває все більшої популярності.

        Дана акція – це привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити кожного робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації.

        Цього року, дана акція пройшла на території Великомихайлівської ОТГ, де відбулося прибирання в межах прибережно захисної смуги р.Кучурган, а саме на околиці с. Новоселівка.

        В акції активну участь прийняли представники відокремленого підрозділу «Причорноморський центр водних ресурсів та ґрунтів», Великомихайлівської ОТГ та небайдужі жителі громади.

        Отож ми запрошуємо вас долучатись до цих акцій, які будуть й надалі проводитись та зробити маленькі кроки аби допомогти не хворіти нашій планеті.

        Пам’ятаймо: майбутнє наших водойм – у наших руках!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь