Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Акція «З вірою в Перемогу»

Дата: 29.03.2022 17:24
Кількість переглядів: 219

Фото без описуЗа ініціативи Великомихайлівської селищної ради проведено акцію «З вірою в Перемогу» до якої долучились юні жителі нашого селища.  Учні Великомихайлівського опорного закладу освіти охоче відгукнулися на наше прохання, малювали малюнки, писали листи нашим Захисникам зі словами щирою вдячності та вірою в Перемогу.  У своїх малюнках діти передавали біль, страх, мрії про щасливе майбутнє кожного окремо та нашої Батьківщини в цілому.  

Кожен малюнок та лист було передано нашим хоробрим воїнам для підняття їхнього бойового духу.  Адже в кожен малюнок й лист діти вклали частинку свого серця та молитву за Перемогу.

 

Фото без опису

Погожого весняного дня працівники селищної ради пригощали дітей селища солодощами та жовто – блакитними кульками.  Діти з задоволенням отримували подаруночки, висловлювали слова вдячності та впевненості у нашу спільну Перемогу.  Ми, в свою чергу, були вражені щирим дитячим посмішкам та патріотичному духу юного покоління.  Гордість переповнювала  кожного з нас, коли гурт дітей вигукнув: «Слава Україні» і наша відповідь: «Героям Слава!!!». З таким гідним молодим поколінням можемо бути впевнені, що ми виховуємо гідних громадян нашої держави, дух української нації є незламним та непереможним!!! Слава нації! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь