Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ГРОМАДИ

Дата: 24.03.2022 14:12
Кількість переглядів: 240

Фото без описуНавесні кожного року в Великомихайлівській громаді проводиться комплекс заходів з прибирання та благоустрою території громади, адже вони є основним чинником у покращенні стану навколишнього природного середовища. Ось і сьогодні працівники  вийшли на прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, дитячих, спортивних   майданчиків,  вулиць, доріг, кладовищ, братських могил.

Для забезпечення добробуту жителів громади, захисту довкілля, збереження зон зелених насаджень, підтримки чистоти та порядку в громаді  звертаємося до всіх мешканців  не залишатися осторонь та приєднатися до заходів з благоустрою території.

Завдяки, спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь