Великомихайлівська громада

Одеська область, Роздільнянський район

Проєкти рішення №301 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ждановій Людмилі Іванівні для ведення особистого селянського господарства»

Кількість переглядів: 113
Скликання: 27 чергова сесія VІІІ скликання
Сесія: 27 чергова сесія VІІІ скликання
Тип документу: Проєкти рішення
Дата: 17.02.2022
Автор: Ю.Ю. Тишлер
Номер документу: 301
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ждановій Людмилі Іванівні для ведення особистого селянського господарства
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ждановій Людмилі Іванівні для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)

 

УКРАЇНА

Великомихайлівська  селищна  рада

Роздільнянського  району  Одеської  області

67100,  Одеська область, смт. Велика Михайлівка,вул. Центральна, 123,

тел. 2-12-46,  e-mail: vmselrada@ukr.net, сайт: vms-rada.gov.ua

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки у власність

гр. Ждановій Людмилі Іванівні

для ведення особистого селянського господарства

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання гр. Жданової Людмили Іванівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, Великомихайлівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ждановій Людмилі Іванівні із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель , які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) кадастровий номер 5121684200:01:002:0536 загальною площею 42,0195 га,  розташованої за адресою: Великомихайлівська селищна рада, Роздільнянський (Великомихайлівський) район, Одеська область (за межами населених пунктів), для ведення особистого селянського господарства, орієнтованою площею 2,0000 га.
  2. гр. Ждановій Людмилі Іванівні після надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, укласти договір із розробниками документації із землеустрою, які відповідають вимогам ст. 26 Закону України «Про землеустрій».
  3. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність після погодження, у встановленому законодавством порядку, подати на розгляд сесії до Великомихайлівської селищної ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, охорони пам’яток, навколишнього середовища.                                           

 

                                                             (підпис, печатка)

  року

№   -VІІІ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь